Hoppa till innehållet
  • Vittjärvshus
  • Vittjärvshus
  • Vittjärvshus
"Formsmedjan ligger hela tiden steget före, minst sagt."
Johan Ekström
Vittjärvshus

Vittjärvshus är ett företag som bygger anpassade hus med kundens valfrihet som sitt absoluta ledord. Lars-Åke Eriksson grundade enmansföretaget i den lilla norrbottniska byn Vittjärv strax utanför Boden 1975.

Formsmedjans arbete med Vittjärvshus grundas i det strategiska arbetet där plattformen för nutid och framtid är lagd. En stark laganda och kunskap om sitt företags grundvärderingar hos alla anställda är nyckeln för Vittjärvshus och att skapa en enad bild över varumärket.

Vi fungerar även som en aktiv part i att förpacka och sätta ord på nya koncept och vi producerar webbsida, produktkatalog, kundtidningen Husera, kreativa utskick, radioreklam, film, kundundersökningar, utlägg på sociala medier och kampanjer. Vi är även med och planerar och projektleder företagets event.

 

Inspireras på vittjarvshus.se

 

#

Varför Vittjärvshus väljer att samarbeta med oss


Formsmedjan har varit vår kommunikationspartner under lång tid och vi har kunnat utvecklas tillsammans under hela resan hittills, och det finns ingenting som talar emot att det ska fortsätta. Det var redan inledningsvis mycket viktigt för oss att ha en partner som vi känner har lokalkännedom, känsla för våra behov, vår utveckling och en närhet som ger oss snabb respons i en värld som kommunikativt skiftar och svänger mycket snabbt. Formsmedjan ligger hela tiden steget före, minst sagt.

Vi kommunicerar gärna med dig

Vår strategi är enkelt, rakt och nära. Det behöver inte vara svårare än så.

0921 - 695 00
info@formsmedjan.se

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.