Söka jobb

Vi söker alltid efter spännande medarbetare som bidrar till vår egen och våra kunders fortsatta utveckling.

Formsmedjan är en strategisk kommunikationsbyrå med kontor i Boden. Genom att utveckla och definiera kundens varumärke, erbjudande och kommunikation hjälper vi dem till bättre affärer. Vi arbetar utifrån en definierad modell där vi tillsammans med kunden etablerar en gemensam kartbild av kommunikationsbehovet – internt och externt. Som webbutvecklare på Formsmedjan får du delta i spännande och utmanande uppdrag ofta i nära kontakt med kunder.

Våra konsulter arbetar ofta nära kunden, god social förmåga och lyhördhet för kundens behov är ett krav. Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra i ett team men som också kan lösa uppgifter på egen hand. Vi söker dig som är driven, kreativ och som alltid vill lära sig mer och bli bättre. Du har ett brinnande intresse för din uppgift i laget och du motiveras av att driva projekt framåt. Du är ansvarstagande och tummar inte på kvaliteten i ditt arbete.

Om du vill bli en del av Formsmedjan är du välkommen att kontakta Palle Andersson via mail palle@formsmedjan.se innehållande personligt brev och CV med referenser angivna med namn och kontaktuppgifter.