Våga ringa - vi bits inte.

I vart fall inte via telefon. Vi kan erbjuda genomtänkta strategier och kreativa lösningar som hjälper er att bygga, stärka och paketera ert varumärke.

På vårt kontor hittar du ett gäng idérika, ansvarsfulla människor som brinner för utveckling och kommunikation. Kontakta någon av oss eller titta in på en kopp kaffe. Vi finns i hjärtat av Boden - mitt mellan Systembolaget och gågatan. :)

Christoffer Gramner

Christoffer Gramner

PROJEKTLEDARE & STRATEG

E: christoffer@formsmedjan.se

Christoffer börjar vid Formsmedjan 1/11 2017.

Jag är född i Boden, växte upp i Luleå, studerade på LTU och Lakehead University i Kanada – ekonomi och marknadsföring. Jobbmässigt blev det Modern Times Group i Stockholm (mediaföretag som bland annat äger Viasat), Hemnet, också i Stockholm, men när första barnet kom, 2013, valde vi att flytta tillbaka norrut. Då blev det sälj på TV4, innan jag lockades in i basketens värld som marknadsansvarig på dåvarande Northland Basket (i dag Luleå Basket). Det var fantastiskt kul – basketnörd som jag är. Jag hade dock gett ett tidigt löfte i Stockholm att någon gång i framtiden hjälpa till med MTG i Norrbotten. Så blev det också. Tills nu då.

Marcus Zerpe

CREATIVE DIRECTOR & PROJEKTLEDARE

E: marcus@formsmedjan.se
T: 0921 695 98
FB: facebook.com/mackek
TW: @MarcusZerpe
Flickr: MarcusZerpe

Marcus är en kreativ, energisk och inspirerande personlighet med en passion för att slå långa bollar. Som spelare på world tour of longdriving (läs slå väldigt långt med en golfklubba) blir det en hel del resor och tävlingar. Marcus är även trendspanare, samlar på sneakers och USM hyllor.

Marcus är ARU-certifierad och är en av delägarna i Formsmedjan strategisk kommunikation.

Palle Andersson

VD & CREATIVE DIRECTOR

E: palle@formsmedjan.se
T: 0921 695 96
FB: facebook.com/fiskarpalle
TW: twitter.com/fiskarpalle

Är en rak och pratglad kille som brinner för att skapa nya saker – hus, ritningar, kampanjer, strategier och skratt. Han är en fanatisk flugfiskare, älg- och fågeljägare, nybliven skogsbonde, medelmåttig golfspelare och snickare med kärlek till samisk slöjd. Måttot för byggnationer är att det i vart fall ska tåla en direktträff av en Little Boy.

Tillsammans med sin fru Jenny grundade han Formsmedjan strategisk kommunikation 2008.

Peder Treschow

Peder Treschow

MARKNADSSTRATEG DC

M: 070-544 72 01

Peder Treschow har internationell erfarenhet sedan 30 år inom framförallt försäljning, marknadsföring och projektledning. Peder Treschow har arbetat inom och för internationella bolag för etablering i Europa och Sverige men också för svenska bolag som vill etablera sig i utlandet. Det innefattar processer för kvalificerad marknadsutveckling för kunder och företag, etablering av produkter och tjänster i Sverige och utomlands. Samarbetsprojekt med bl.a AEG och Ackermann Upphandlings metodik . Bedömning av finansiella kriterier samt ekonomiska risker. Försäljning och marknadsföring av produkter, system & lösningar.

Pierre Johansson

ART DIRECTOR

E: pierre@formsmedjan.se
T: 0921 695 99

Är en lugn kille som inspireras av vyn på en fjälltopp lika mycket som en åktur längs tunnelbanelinjen. För Pierre handlar det om linjer som ska skapa en form vare sig han åker utför, sprayar graffiti eller formger en logotyp.

Han föredrar kyla framför värme, avskyr små ettriga hundar och har vunnit en tävling i slalombalett. Och så har han designat en isbar till Absolut Icebar.

Ludde Wästfelt

COPY/SKRIBENT

E: ludde@formsmedjan.se
T: 070-6407533

Ludde är en rutinerad räv inom både skriveri och sport. Med lång erfarenhet som sportjournalist sadlade Ludde om och började arbeta med kommunikation på en öppen marknad - bytte sida kan man säga. På fritiden spenderar han gärna sin tid med sitt rock- och bluesband där han får leva ut sin konstnärliga sida. 

Han trivs i sporthallarna naturligtvis, men även när någon lurar med honom ut i det fria njuter han i fulla drag. Sån basketspelande Jokkmokkare han i grunden är..

Pablo Castilla

DIGITAL DESIGNER

E: pablo@formsmedjan.se
T: ​0921-695 91

Är konstnärssjälen som målar färgglada tavlor och drömmer om att bli författare. Han har arbetat som bartender i London samt studerat konst och arbetat som webbdesigner, programmerare och art director hemma i Spanien. Men det var arbetet på en bokhandel i Sevilla som kom att förändra hans liv. En spanskstuderande svenska kom in, kärlek uppstod och idag är de gifta, har barn och bor i hennes hemstad, Boden.

Pablo är en fantasifull och idérik tänkare. De bästa idéerna får han när han springer och de tar sig i uttryck i allt från nya uppfinningar till rollspelsberättelser. Som avkoppling njuter han av att se på tv-serier med frugan och lyssna till barnens skratt.

Johan Grönberg

PROGRAMMERARE

E: johan@formsmedjan.se

T: 0921-695 92

Är ödmjuk, kreativ och gillar att experimentera och utforska. Förutom programmering är det stora intresset musik, han spelar bas och skriver egen musik. I lurarna spelas det mesta men helst dödsmetall. Och så gillar han tv-spel - så mycket att hans katt har fått sitt namn efter Celes, en av karaktärerna i Final fantasy VI.

Anne Wikström

EKONOMI & LÖN

E: anne@formsmedjan.se

Anne finns på kontoret måndagar på eftermiddagen.

Anne är den som balanserar siffror med ena handen och håller koll på papprena med den andra. Hon är från Tornedalen och när hon på med skärpt ton ber om kvittona för utlägg behöver hon inte fråga två gånger...

Bertil Engman

STYRELSEORDFÖRANDE

E: bertil@formsmedjan.se

Bertil fungerar som Senior advisor tillika Styrelseordförande i Formsmedjan. Med sin långa erfarenhet som företagsledare nationellt och internationellt bidrar han med struktur, rutin och strategi till vår verksamhet.

Bertil lägger stor del av sin vintertid på pimpelfiske efter röding och att susa fram på skotern med Gudrun på bönpallen. Sommartid når man honom oftast via mobilen när de susar fram i någon av sina sportiga samlarbilar från 50-talet.

Bertil har bland annat varit VD för Plannja, Rosengrens, Vårgårda armatur, Bacho mfl.

Medarbetare