Just nu


22 december 2015, av Formsmedjan

Vittjärvshus ger ut kundtidning

Att bygga hus är en lång köpprocess, under den tiden hinner köpare och säljare bygga upp en god relation till varandra. Tillsammans har de skapat ett hem för köparen att slå sig till ro i. En väldigt emotionell investering. För Vittjärvshus är banden som knyts med köparna speciella, något de värnar ömt om. För att vårda relationen ville de visa sina kunder uppskattning, resultatet blev kundtidningen husera.

I kundtidningen tar Vittjärvshus med läsarna på en berättande resa. Längs färden får vi lyssna till grundaren Lars-Åke som berättar Vittjärvshus historia, vi möter VD:n Rickard och försäljningschefen Johan som berättar om den vision de hade för Vittjärvshus när de tog över 2009. Vi bjuds hem till kunder och får uppleva de hem och lokaler de skapat med Vittjärvshus. Med andra ord; ett magasin om förverkligade drömmar.

Ambitionen är att husera ska komma ut en gång per år. Vi hoppas bjuda på intressant läsning med inspirerande bilder. Avnjutes bäst framför öppen spis, försedd med glögg och pepparkakor! :)