Just nu


19 mars 2015, av Formsmedjan

Reklamfilm

Det har varit ganska tyst om vår produktion hittills i år. Det betyder dock inte att den stått still, snarare tvärtom. Blickar vi tillbaka på de senaste månaderna har vi arbetat rätt mycket med film i säljande syfte.

Vi har gjort både längre reklamfilmer och kortare presentationsfilmer. Vi har både arbetat med externa filmproduktionsbolag samt producerat själva. Oavsett hur produktionen har sett ut har vi med våra kunder alltid haft största inflytandet kring filmernas känsla och innehåll.

Först ut i vårt filmskapande var en längre reklamfilm för Kero. Med sin 85-åriga historia finns det mycket att berätta om och fascineras över. Den kunskapen och kvaliteten som kommer ur den erfarenheten ville vi lyfta på ett genuint sätt. I den här filmen producerad av Muskot Media får vi följa arbetet i skomakeriet och den historia de har att berätta.

Förra helgen deltog Vittjärvshus på mässan Fair Living. Tillsammans med Bodens kommun ville de sälja in hus- och tomtpaket på de nya tomterna i Sävast. Som inledning till deras presentation satte vi ihop en film i På spåret-anda där vi färdades från Luleå C till Sävast.

Nästa vecka kommer FDT delta i en mässa. Till dem har vi producerat en presentationsfilm om deras butikssystem Excellence Retail POS.

Sist men inte minst har vi arbetat med en annan längre reklamfilm. Denna producerad tillsammans med Blåfilm. Men det får bli en cliffhanger så länge. Om några veckor kommer filmen ha premiär för VIP-inbjudna gäster. Stay tuned! ;)