Just nu


19 november 2014, av Formsmedjan

Formsmedjan föreläser

För några veckor sedan blev vi tillfrågade om vi inte kunde komma och föreläsa under en erfarenhetsträff för administrativ personal inom VA och Avfall. Erfarenhetsträffen skulle samla personal från både Västerbotten och Norrbotten och arrangeras på Western Farm. Arrangör var Region Västerbotten och föreläsningen ville de skulle handla om hur man genom kommunikation kan engagera människor att delta i kommunens miljöarbete.

Givetvis tackade vi ja. Vi brinner för både miljöfrågor och kommunikation, dessutom gärna i symbios med varandra. Från oss fanns Hanna på plats för att föreläsa och inspirera deltagarna i hur de kan skapa miljöengagemang genom kommunikation. Ämnet var efterfrågat och deltagarna verkade nöjda med vår insats. Dessutom följde en rad intressanta diskussioner som berikade likväl publik som föreläsare.

Med sig hade Hanna en giveaway i form av Formsmedjans egna framtagna isskrapa med kombinerad p-skiva. Den var så populär så även fast det blev över en massa isskrapor efter att alla hade fått varsin så gick hon hem tomhänt. Jättekul tycker vi! :)