Just nu


29 augusti 2014, av Formsmedjan

FS tipsar: Så knyter du nya affärskontakter

Har verksamheten inte riktigt kommit igång efter semestern? Känns produktionen eller försäljningen rätt ljummen? Inte riktigt lika het som du önskar? Då kan det vara dags att se sig om efter fler affärskontakter.

Ta en titt i ditt kontaktnät, har du någon potentiell kund där? Eller har du kanske en spännande idé du söker en samarbetspartner till? Det är faktiskt inte helt omöjligt att det sitter någon i behov av dina tjänster eller med samma idévisioner i din närhet. I de flesta fall har man kanske inte tillräckligt stort kontaktnät och kan behöva blicka lite längre bort. Ett smart tips är då att gå på företagarträffar; mingla, träffa nytt folk och utbyta likväl idéer som visitkort. Ju fler du går på desto större är chanserna att du hittar både nya samarbetspartners och kunder.

På bilden ser ni Niklas på Luleå Näringslivs företagarfrukost här i veckan. Det är ett bra tips på en företagarträff som kan generera i nya affärer. Har du inte testat är vårt bästa tips att du ger det en chans. Kolla in på lulenaringsliv.se för att se när nästa frukost är.