Just nu


11 augusti 2014, av Formsmedjan

Fulltaliga & taggade

Nu är vi fulltaliga efter en energigivande semester. Vi är mer taggade än någonsin inför höstens projekt och händelser - det är med andra ord mycket spännande på gång.

Nedräkningen till Formsmedjan Open har även börjat. Den 21 augusti går den av stapeln och i år i samarbete med Nikor och Lule Grafiska.

Vad är Formsmedjan Open?
Ja det kanske du undrar. Formsmedjan Open är årets roligaste golftävling. Vi har arrangerat den årligen ända sedan 2008, samma år som vi grundade Formsmedjan. Idag är det en mycket omtalad och populär tävling, det är nästan så att folk slåss för att lyckas knipa en plats. ;) FS Open samlar människor från olika branscher, så förutom att golfa och ha kul finns även möjlighet att knyta värdefulla affärskontakter.

Det är inte helt utan anledning vi kallar FS Open för årets roligaste golftävling. Det ÄR årets roligaste golftävling. Ute på golfbanan händer det grejer likt ingen annanstans. Vi trodde inte att det var möjligt, men förra året fick vi 78 % av deltagarna att slita av sig kläderna och bada i en vallgrav för att tjäna in två slag per man. 

Vilka galenskaper turneringen bjuder på i år återstår att se, men kul kommer det att bli. Vi är taggade som tusan och hoppas att alla som anmält sig också är det. :)