Just nu


15 maj 2014, av Formsmedjan

Både ny etablering och webb för Boden Business Agency

I februari kunde vi glatt meddela att KnC Miner etablerat ett megadatacenter i Boden. Den här veckan var det dags igen. I tisdags blev det officiellt att det Londonbaserade företaget Hydro66 etablerar ett wholesale-datacenter i Boden; ytterligare en värvning gjord av Boden Business Agency. Bolaget har ett wholesale-koncept vilket innebär att de erbjuder kunder storskalig datalagring till marknadsmässiga priser. Företagsnamnet är helt skräddarsytt efter etableringsorten Boden; hydro står för vatten och 66 för breddgraden.

Som samarbetspartner till Boden Business Agency vill vi passa på att gratulera dem till ytterligare en fantastisk affär.

Men vi nöjer oss inte med den nyheten, idag lanserar vi på Formsmedjan även deras nya webb. Där kan ni följa Boden Business Agencys resa mot fler företagsetableringar, för vi tvivlar inte en sekund på att det inte kommer bli fler. Det här är bara början. På sidan kan ni även läsa mer om deras verksamhet, vilket utöver datacenteretableringarna även innefattar bl.a. Bodens Hästcentrum och Boden Business Park.

Webben finns tillgänglig både på svenska och engelska, men har sin främsta information om datacenterområdena på den engelska sidan.

Än en gång, jättegrattis till Boden Business Agency, härligt presterat!

Kolla in deras nya webb här!