Just nu


12 maj 2014, av Formsmedjan

Formsmedjan steppar upp

Vissa föredrar ett 6-pack på magen medan andra hellre har det i kylen. Oavsett vad man föredrar så behöver kroppen aktiveras. Särskilt viktigt blir det för oss som spenderar timme in och timme ut framför datorn. Formsmedjan upprepar därför förra årets succé - stegtävling med Wellstep.

På morgonen är stegräknaren det första som åker på och det sista som åker av innan sänggång. Vi rapporterar in våra steg dagligen på wellstep.se och den som tar sig sträckan Stockholm - Göteborg vinner. Förra året räknade vi med alla fysiska aktiviteter och omvandlade dem till steg, men eftersom Hulk Hogan jobbar på Formsmedjan var vi övriga rätt chanslösa. I år räknar vi därför bara faktiska steg, vi både tror och hoppas på en jämnare tävling i och med det.

I fredags gick startskottet och sedan dess märks det tydligt bland personalen att tävlingen är igång. Träningskläder hänger med till jobbet, rasterna spenderas till fots, vissa lämnar bilen hemma och helgens fysiska prestationer diskuteras. Formsmedjan is on fire!