Just nu


14 april 2014, av Formsmedjan

Vittjärvshus lanserar Grundmontage

Vittjärvshus är den lokala husproducenten i Boden som bygger året om. De har en snart
40-årig erfarenhet av att bygga hus för det norrbottniska klimatet. Husen är svala om sommaren och varma på vintern. För kunderna innebär det både skön komfort och lägre energikostnader. Bygger man med Vittjärvshus gynnar man inte bara miljön utan även regionen eftersom alla deras underleverantörer finns i deras närområde.

Nu i april har Vittjärvshus lanserat Grundmontage. I praktiken är Grundmontage ingen nyhet, det är Vittjärvshus avdelning för mark- och betongarbeten som varit en naturlig del av dem sedan starten 1975. Däremot har de nu i vår fått eget namn och egen webb.

Anledningen till lanseringen av Grundmontage är att de vill nå ut med att deras mark- och betongavdelning även åtar sig externa projekt. Detta lämpar sig bra för dig som vill bygga själv men känner att det vore tryggare att lämna bort grundläggningen till någon mer erfaren.

Vid lanseringen av Grundmontage har Formsmedjan varit med och tagit fram bl.a hemsida och annons. Vi har även bidragit med strategisk rådgivning gällande hur Grundmontage bör kommunicera för att nå ut med sin "nya" verksamhet.

Behöver du hjälp med grundläggningen till ditt bygge eller bara är allmänt nyfiken på Grundmontage? Kolla in grundmontage.se!