Just nu


29 september 2017, av Formsmedjan

Nu är vi certifierad Google Partner

Sedan några veckor tillbaka är Formsmedjan Google Partner. Ett självklart val för oss för att fortsatt hjälpa både befintliga och nya kunder till bättre digital närvaro.

Vad innebär det att vara Google Partner?

En Google Partner är, exempelvis, en kommunikationsbyrå som är certifierad av Google för att hantera AdWords och Google Analytics-konton.

En del av vårt erbjudande till våra kunder är digital marknadsföring och vår Google Partner-certifiering innebär att vi har uppvisat djupa kunskaper i AdWords, uppfyllt AdWords utgiftskrav, visat intäktstillväxt på byrå- och kundsidan samt bevarat och utökat antalet kunder.

Med avstamp i varumärkesplattformen kan vi tillsammans med kunden utveckla webbstrategier och kampanjer där vår Google certifiering spelar en viktig roll. Det ger oss dessutom möjlighet att samla in relevant statistik som vi kan tolka och använda för att hela tiden optimera våra kunders digitala närvaro.

Vad krävs för att bli Google Partner?

För att bli Google-partner har Formsmedjans personal genomfört olika prov som bevisat att vi är experter på hur Googles verktyg och de olika kanalerna kan användas. Vi har dessutom fått visa prov på specialistkompetens i Google Analytics, gedigen Adwordsexpertis, specialkompetens i optimering av webbsidor i alla kanaler (desktop, mobiler, plattor) samt kampanjhantering och kampanjadministration.

Har du frågor eller funderingar som rör Google och deras produkter, kontakta oss så berättar vi mer.