Just nu


21 mars 2017, av Formsmedjan

Projektledare sökes

Formsmedjan är en expansiv strategisk kommunikationsbyrå med åtta anställda vid kontoret i Boden. Marknadens förtroende gör att Formsmedjan växer och därför söker vi nya medarbetare. Genom att utveckla och definiera kundens varumärke, erbjudande och kommunikation hjälper vi dem till bättre affärer. Vi arbetar utifrån en definierad modell där vi tillsammans med kunden etablerar en gemensam kartbild av kommunikationsbehovet – internt och externt.

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Formsmedjan får du delta i, och i många fall leda, spännande och utmanande uppdrag i nära kontakt med kund. Upphandlingskompetens och erfarenhet av beställarrollen, reklambranschen eller systemutveckling är meriterande.
Din uppgift som projektledare blir att leda, fördela och planera våra projekt samt nyttja ditt befintliga och kommande nätverk för att skapa nya kundkontakter. Du kommer att jobba i team och arbetet sker företrädesvis i Formsmedjans lokaler i centrala Boden.

Personlig kompetens
Våra konsulter arbetar ofta nära kund varför god social förmåga och lyhördhet för kundens behov är ett krav. Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra men som även kan lösa uppgifter på egen hand. Vi söker dig som är driven, kreativ och nyfiken med ett brinnande intresse för utveckling. Du är lösningsorienterad, motiveras av att driva projekt, är ansvarstagande och tummar inte på kvaliteten i ditt arbete.

Sista ansökningsdag. Rekryteringen kommer att ske så snart vi funnit rätt medarbetare. Tillträde och lön enligt senare överenskommelse.
Ansökan innehållande personligt brev och cv med referenser, angivna med namn och kontaktuppgifter, lämnas till vd Palle Andersson via mail: palle@formsmedjan.se

Lämna in din ansökan senast 1 maj!

Frågor? Kontakta Palle Andersson: 0921-69596, palle@formsmedjan.se