Just nu


27 februari 2017, av Formsmedjan

Formsmedjan hälsar Ludde välkommen!

Med 23 år bakom sig som journalist på Norrbottens Kuriren, drygt fyra år på Vinter kommunikationsbyrå i Luleå och en tid som kommunikatör i hemkommunen Jokkmokk blir Formsmedjan i Boden Ludde Wästfelts nya jobbadress. Ludde kommenterar;

Innerlighet är det bästa ord jag kan använda för min personlighet och mitt sätt att uttrycka mig på. Formsmedjan jobbar nära sina kunder med lyhörd tvåvägskommunikation. Det känns som att komma hem.    

Boden är ingen ovan miljö direkt eftersom han bodde i staden under en tioårsperiod på 90-talet. Med sin gedigna kompetens, där det skrivna ordet alltid haft en central betydelse, kommer det att stå copy/skribent på visitkortet. Formsmedjan förstärker därmed sin uppställning med en lojal och erfaren lagspelare med bollkänsla som verkligen ser fram emot att ta plats på den nya spelplanen.  

– Det känns väldigt bra att Ludde ansluter till vårt lag. Han kommer både avlasta och bidra med spets inom områden där vi ser ett växande behov och stora möjligheter för våra kunder att ta utrymme. Ludde utgör en av bitarna i det framtidspussel vi just nu lägger. Spännande och inspirerande, säger Formsmedjans VD Palle Andersson.