Hoppa till innehållet
19 mar 2018

"Hjärtat finns i Jokkmokk!"

Orden är Luddes och vi på Formsmedjan vill önska dig stort lycka till när du nu återvänder till rötterna och tjänsten på Jokkmokks Kommun.

Det finns mycket vi kan säga om Ludde men vi väljer att nämna förmågan att vara närvarande och att verkligen bry sig om människan, en mycket god egenskap i alla sammanhang. Dina kunskaper i själva skrivkonsten kommer att vara saknade och likaså ditt typiska ”hammrande” * på tangentbordet.

Hos oss är dörren alltid öppen och kaffet är på.

 

* Typiskt för gamla journalister ;)

//Vännerna på Formsmedjan!

5 mar 2018

Vi söker nya medarbetare

Kom och jobba med oss. Marknadens förtroende gör att Formsmedjan växer. 

Genom strategiska processer och kreativ kommunikation hjälper vi våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer. För att lyckas med det idag och i framtiden är vi helt beroende av varandra – våra medarbetare, partners och kunder.

Vi söker alltid spännande medarbetare som kan bredda och spetsa vårt erbjudande till våra kunder. Om du har en affärsutvecklande inställning, ett gäng erfarenheter och en önskan om ett arbete med mycket kreativitet och högt tempo borde vi träffas. Kontakta Palle eller Marcus.

Just nu söker vi en copywriter/skribent och en affärsutvecklande projektledare.

Copywriter

Du brinner för språket och det skrivna ordet, samtidigt som du gillar kreativa processer och strategisk kommunikation. Bra copy kräver förståelse för kunden och affären.

Vi söker dig som vuxit upp, gör din grej, överlevererar lagom och har en grym känsla för språket och vem du skriver till.

Du kommer att jobba i team med projektledare, strateger, AD, utvecklare och andra funktioner på Formsmedjan. Arbetet sker företrädesvis i våra lokaler i Bodens centrum.

Affärsutvecklande projektledare

Du älskar att göra andra bättre - genom ledarskap, din erfarenhet, kunskap och kreativa medarbetare. Det gör att du på ett naturligt sätt skapar nya affärer.  

Vi söker dig som drivs av att göra bra affärer för kundens skull, sätter laget framför jaget och har integritet sprunget ur erfarenhet.  

Din uppgift som projektledare är att initiera, leda, fördela och planera våra kundprojekt. Du nyttjar ditt befintliga och kommande nätverk för att skapa nya kundkontakter. Du kommer att jobba i team med strateger, AD, Copy, utvecklare och andra funktioner på Formsmedjan. Arbetet sker företrädesvis i våra lokaler i Bodens centrum. 

Ansökan

Är du nyfiken och vill veta mer så ringer du Palle Andersson 0921-695 96 eller mailar honom på palle@formsmedjan.se.


Formsmedjan strategisk kommunikation

Vårt uppdrag är att förvalta och utveckla våra kunders kommunikation och varumärken. Det gör vi genom att sammanföra spetskompetenser inom och utom vår egen organisation. Vår filosofi är att stå för stark strategisk och strukturell kompetens och basen av produktionskompetenser, samt komplettera med externa resurser inom de områden som krävs. Det gör vi genom ett väl utvecklat nätverk av samarbetspartners. Vi arbetar utifrån en fastslagen kommunikationsmodell som anpassas utifrån våra kunders verksamhet, behov och förutsättningar.

Vår kundstock spänner från tung industri och entreprenad till tjänsteföretag, besöksnäring, konsumenthandel och offentliga organisationer på lokal och nationell nivå. Vi hanterar de flesta förekommande kanaler, och producerar tillsammans med våra samverkande partners lösningar anpassade för den individuella kunden.

Och så tar vi hand om varandra, och har rätt kul emellanåt.

21 feb 2018

Formsmedjan släpper spel i Spanien

Första kommersiella spelet från Boden släpps nu. Plattformsspelet Pesadilla en el centro comercial går direkt på export.   

Formsmedjan- Strategisk kommunikation med utvecklaren Pablo Castilla i spetsen släpper nu ett spel för unga konsumenter. Spelet har gått på export till Spanien och köparen är konsumentorganisationen Facua, en privat motsvarighet till svenska konsumentombudsmannen.

Palle Andersson VD på Formsmedjan:
”I en tid då det är svårare än någonsin för unga människor att navigera bland all information så är detta helt rätt satsning för oss. Vi ser att engagemanget för föreningsliv, i politiken och det traditionella läsandet minskar samtidigt som informationsinhämtningen förändras. I den skärningen så uppstår samtidigt en fara där unga människor går miste om relevant samhällsinformation och tappar således sina lagstadgade rättigheter. Via detta spel som plattform förmedlas kunskap till den relevanta målgruppen som förbättrar och förenklar deras vardag.   
Pablo Castilla som utvecklat spelet ”Pesadilla en el centro comercial”  tycker att platsen Boden Business Park är helt rätt för lansering, då det var en likartad spelutbildning som lade grunden till hans egen kompetens och denna första spelexport från Boden. ”Här lär dem sig samma saker just nu, som jag fick lära mig nyss”  

Spelet lanseras i samband med Jenny Nordenborgs Lunchsnack på Boden Business Park fredag 23:e februari. Kl 11.30-12.30   

Det kommer gå att prova på spelet på plats.

Ladda ner till Windows

Ladda ner till Android

Ladda ner till Iphone/Ipad

29 dec 2017

Visst ska hela Sverige leva

Hela Sverige ska leva har varit kund hos oss under många år. Samarbetet har fortsatt och det senaste projektet är en ny webb som vi jobbat fram i samverkan med Genberg & Co.

Hela Sverige ska leva är en medlemsorganisation för landsbygdsutveckling. Formsmedjan har tidigare utvecklat deras webbplattform med underliggande system som hanterar cirka 25 länsbygderådsplattformar, cirka 30 webbplatser och cirka 5000 lokala utvecklingsgrupper runt om i Sverige. Den nya webben är en uppgradering och utveckling av tidigare plattform med funktionalitet och design med Formsmedjans webbarkitekt Johan Grönberg bakom tangentbordet.

Hela Sverige ska leva, tidigare Folkrörelserådet Hela Sverige ska leva, är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell riksorganisation som finansieras genom medlemsavgifter, sponsring och regeringsanslag. Verksamheten är fokuserad på landsbygdsutveckling och lokal utveckling. Organisationen bildades 1989.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.